KAALILAATIKKO
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 l keräkaalia noin pikkurillin pituisiksi ja levyisiksi suikaleiksi leikattuna
  • öljyä kuullottamiseen
  • suolaa
  • 1 tl valkopippuria jauheena
  • 2 dl ohrasuurimoita
  • 1 l vettä
  • muutama rkl vasikkafondia
  • öljyä
  • 2 sipulia silputtuna
  • 400 g jauhelihaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 tl rakuunaa
  • 2 tl meiramia
  • 2 porkkanaa karkeaksi raastettuna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.