Jos olet kaaliruokien ystävä (kuten minä), tämä resepti on omistettu juuri sinulle. Tämä on kaalilaatikko hiukan toisella tapaa, ei siinä perinteisessäkään mitään vikaa ole, mutta jos vaihtelua haluaa, voisi tämä olla oikein kokeilun arvoinen
Kaalivuokaa haudutetaan pitkään ja se karamellisoituu ihanasti – täysin ilman makeutusta. Loistava kaaliruoka, joka saa makua salviasta ja valkosipulista
ruusukaaleja / coles de Bruselaspunaviinietikkaa / vinagreoliiviöljyä / aceite de olivasuolaa / salmustappuria / pimientaPese kaalit, leikkaa niistä vähän kantaa pois, halkaise ja poista päällimmäiset lehdet
Eldía siguiente fríe seitán y sirve con chimichurri y verduras tostadas en el horno ( por ejemplo berenjena, zapalloitaliano y pimiento con sal, vinagre y aceite)
Nämäkin pihvit, kuten useimmat Cocinavegen resepteistä, ovat aika nopeita valmistaa. Usualmente preparo diferentes tipos de sopas de lentejas verdes o rojas, pero esta vez decidí cocinar bistec de lentejas
suolaa / sal. puoli desiä öljyä / media tasa de aceite. Lisäsin jauhojen sekaan auringonkukansiemeniä ja vähän hamppurouhetta, joka on kuulemma oikeaa superfoodia sisältäen paljon mm
Tarjoa kaalivuoka kasvisruokana perunoiden ja ruisleivän kanssa. Hauduta kaalia ja sipuleita hetki. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti
Tämä resepti on sieltä hieman mukaillen tehty, toimii lisukkeena tai alkuruokana. He modificado un poco la versión original según lo que tenía en la cocina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.