5 kplsokeria
100 gvehnäjauhoja 150 g (leivinjauhetta)
1
tl
sokeria
perunajauhoja
5
kpl
sokeria
perunajauhoja
1
tl
sokeria
perunajauhoja
5
kpl
sokeria
perunajauhoja
1
rklleivinjauhetta
1
tl
5 kplsokeria
300 gvoita 300 gvehnäjauhoja 250 g Valmista kuten edellä. Lisää rasva sulatettuna ja jäähtyneenä varovasti vatkauksen loppupuolella ennen jauhoja. Tulos on raskas, mutta mehevä ja säilyvä.
Itse koristelin jo edellisenä päivänä, sillä kakut lähtivät matkaan jo heti aamusta. Tämäkin, kuten yleensä muutkin kakut, oli ehdottomasti parhaimmillaan vasta pari päivää täyttämisen jälkeen kunnolla vetäytyneenä
Eilen kahviteltiin työpaikalla työkaverin 5kymppisten kunniaksi. Molemmissa kakuissa on 8 munan kaakaokakkupohjat (läpimitta 28cm), toinen on gluteeniton (sileäpintainen)
Olen aivan ihastunut kasvispiirakkaan. Se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kasvispiirakkaa voi tehdä iltapalaksi jääkaapin jämistä, sitä voi valmistaa vieraille laadukkaista luomukasviksista tai sitä voi tehdä retkievääksi
Vuoden vaihtuessa tuli Kirsin Kakuille 2 vuotta virallista taivalta täyteen. Kuluneen vuoden aikana blogissa naksui 23 000 klikkausta, facebookissa tykkääjien määrä nousi 591
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.