Kahdeksastoista päivä. Penang - Malesian ruokaparatiisi.
Gastrodontti makujen viidakossa
Gastrodontti makujen viidakossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 65 noita isoja.
  • 127 metriä pitkä ja
  • 52 metriä leveä ja loputkin päälle satametrisiä
  • 500 g joten olen arvioinut saman katkaravuille ja tofua olen käyttänyt aina yhden paketillisen.
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 2 cm
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl fariinisokeria
  • ½ tl suolaa
  • 3 rkl maapähkinävoita
  • ½ tl sambal oelekia
  • 1 rkl limettimehua
  • 2 dl kookoskermaa
  • 1 tl jeeraa
  • 1 tl korianteria
  • ½ tl chilijauhetta
  • Marinadi
  • 1 dl öljyä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 tl chilijauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl jauhettua inkivääriä
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 3 kynttä valkosipulia
  • 8 varrastikkua
  • 20 min
  • 3 kynttä valkosipulia
  • 3 rkl maapähkinäöljyä
  • 450 g kuorittuja jättikatkarapuja
  • 300 g katkoja ja
  • 150 g sydänsimpukoita jos löytyy
  • 100 g ruohosipulia
  • 3 cm pätkiksi
  • 1-3 tl sambal oelekia
  • 3 munaa
  • vettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.