Tofun maku ja rakenne ovat parhaimmillaan, mitä kuivempaa tofu on. Yhteistyössä Jalotofu. Olen kirjoittanut tofun käsittelystä aiemminkin, mutta tehdäänpä nyt pikainen testi, kuinka hyvin tieto on mennyt perille
Halusin tehdä pitkästä aikaa jotain helppoa ja herkullista, mutta sokeritonta jälkkäriä. Ja kun niitä pilkukkaita, hieman ylikypsiä banaaneja taas kerran oli niin… Siitä syntyi tämä vegaaninen gluteenittomista riisijauhoista tehty banaanileipä
Tuli mehevä ja hyvä paistos. Olen aiemminkin tehnyt koko perheelle tämän lasagnen ja rehellisesti sanottuna tämä on parempaa, kuin perinteinen lihasta ja maidosta tehty
* Jos haluat selkeämmät erot näiden kahden värin välille, lusikoi täytteitä vuokaan vuorotellen vieriviereen ja vetele halutessasi veitsellä vain hyvin kevyesti
Olen aloitellut kesälomaani varovaisin askelin, lähinnä katsomalla melankolisia ranskalaisia elokuvia rakkaudesta ja kuolemasta sekä syömällä huolestuttavan suuria annoksia jäätelöä
Ruokalahjat ovat mielestäni ihania, annan niitä mielelläni itse ja otan ilomielin vastaan. Kookospallot ovat siitä mukava ruokalahja, että pienillä muutoksilla palloista saa sopivia monelle ruoka-aineallergiselle tai omaa ruokavaliota noudattavalle
Ehdotin kanasalaattia ja Miki ehdotti omaa pasta-kanasalaattiaan. Miksikö Kahden kukon kanasalaatti. No se on vain hauska sanaleikki raaka-aineesta ja toisaalta Kaks kukkoo -blogista, jota kirjoitamme yhdessä mieheni kanssa
Tofun salaisuus on huolella maustaminen ja kätevimminhän se tapahtuu marinoimalla. Tuo ristiriitaisten mielipiteitten kohteena vuosikausia ollut soijatuote on kaikesta kälätyksestä kiistatta loistava proteiininlähde kasvisruokavaliota noudattaville
Anna tofun marinoitua jääkaapissa vähintään tunnin verran. Jees, melkein lokakuun puoliväliä mennään, ja olen erittäin hyvin pystynyt karttamaan lihatuotteita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.