Kahdeskymmenesensimmäinen päivä. Vaihtoehtoviljaa Andeilta ja salaattia Lähi-idästä
Gastrodontti makujen viidakossa
Gastrodontti makujen viidakossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2013, että MTT on
  • 15 vuoden jalostuksella pystynyt tuottamaan vihdoin kvinoalajikkeen, joka kestää myös Suomen pohjoista ilmastoa
  • 6 dl vettä
  • 3 dl kvinoaa
  • 1 tl merisuolaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 dl sitruunamehua
  • 4 kypsää tomaattia kuutioina
  • 6 kevätsipulia 1 kurkku kuutioina
  • kaksi nippua silputtua lehtipersiljaa
  • yksi nippu silputtua minttua
  • 2 rkl granaattiomenan siemeniä
  • Kunnon kasa seitsenmaustetta.2 tl jauhettua mustapippuria
  • 2 tl jauhettua maustepippuria
  • 2 tl jauhettua kanelia
  • 2 tl jauhettua korianteria
  • 1 tl jauhettua muskottipähkinää
  • 1 tl jauhettua neilikkaa
  • 1 tl jauhettua inkivääriä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.