Kahdeskymmenesyhdeksäs päivä. Kasvispihviä ja kotiranskalaisia tomaattikastikkeella.
Gastrodontti makujen viidakossa
Gastrodontti makujen viidakossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Tomaattikastike
  • Tätä parempaa ketsuppia ei vaan saa mistään.
  • 1 kg tomaattimurskaa (2prk)
  • 3 kypsää tomaattia kannat poistettuna
  • 2 sipulia 5 kynttä valkosipulia
  • 2 rkl kasvisfondia
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 4 tl fariinisokeria
  • 2 rkl balsamicoa
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • ½ tl savupaprikajauhetta
  •  
  • Kasvispihvit
  • 500 g bataatti
  • 2 porkkanaa neljä pientä perunaa
  • 1/4 lanttu
  • 1 sipuli 3 kynttä valkosipulia
  • 2 tl kuivattua timjamia
  • 3 munaa 1dl emmentalia
  • 1 dl parmesaania
  • 0.5 dl (gluteenittomia) korppujauhoja
  • 1 dl maitoa
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • ½ tl paprikajauhetta
  •  
  • Kotiranskalaiset
  • 1.5 kg kiinteitä perunoita
  • 4 l uppopaistoöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.