Tapoja ja ohjeita kaalilaatikon tekoonhan on varmasti yhtä monta kuin tekijääkin. Itsetehty kaalilaatikko on paras kaaliruoka mitä tiedän ja näin ollen se kuuluu ikisuosikkeihin
Vielä viime vuoden puolella en olisi ikinä uskonut itse kokkaavani kaalilaatikkoa ilman uhkailua, kiristystä - varsinkaan jos olisi pitänyt itsesyödä sitä laatikkoa
Tiedän, että Halloween meni jo aikaa sitten, ja nyt pitäisi olla innostunut joulunodotuksesta. Nyt alankin miettiä, pidänkö tosissaan vain super hartaista joululauluista
Tässä olisi siis sellainen pohja, ja gluteeniton vieläpä. Toiset tykkää, että on rapeaa ja ohutta, kun taas toiset liputtavat paksun ja pehmeän puolesta
Minusta paras ja pehmein pulla tulee juurikin veteen ja öljyyn tehtynä. Sekoita vesi, kuivahiiva, kananmuna, sokeri, suola, kardemumma, öljy ja 7 dl vehnäjauhoja. Leivo pulliksi, kohota valmiita pullia toiset 30min voitele ja paista 225'c n. Usein leivon myös välikohotuksen jälkeen pullat valmiikiksi, kohotan 40min -> voitelen ja ja paistan. Kohotan melkein aina pullat uunissa 50'c jos teen yhden peltillisenvain ja kohotuksen jälkeen käännän uunin 225'c ja jatkan paistamisella n
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.