Italialaisissa pizzoissa on kaksi koulukuntaa. Napolilainen ja roomalainen. Napolilaisessa pizzassa on aina hieman korkeampi reuna, joka estää täytteiden valumisen ulos
Oikein hyvää huomenta. Jos olet ajatellut valmistaa pääsiäisen kunniaksi kahvipöytään tai jälkiruoaksi jotain terveellistä, kannattaa tämä resepti ja kuvat skipata
Käsivatkaimen armoilla olemisen jälkeen oli niin ihanaa saada yleiskone käyttöön. Moi. Uusi yleiskoneeni on päässyt testiin jo monta kertaa ja vallan mainio vekotin onkin
Paljon leipovana olen melko ankara arvostelemaan omia leipomuksiani. Kun vieraat, ystävät tai perhe, joille herkkuja tarjoilaan eivät välttämättä huomaa mitään moitittavaa itse saatan analysoida koostumusta
Isänisäni kanssa paistelin niitä jo kaksivuotiaana ja muistan aina kuinka parasta päällä olivat Mummoni sulattamat mansikat joita makeutettiin sokerilla
Meillä kaksivuotiaan herkkua on ehdottomasti avokado. Sitä hän voisi syödä missä vaan ja milloin vaan. Joten kun näin Virpi Mikkosen Kiitos hyvää- kirjassa avokadokakun ohjeen niin tiesin että sitäteen Luukaksen synttäreille
Viikonloppuaamiaiset ovat aamiaisten aatelia, varsinkin silloin, kun ne venähtävät brunssiksi. Vaikken yeensä perusta makeasta aamiaisesta, niin silloin minäkin tykkään syödä suolaisen aamiaisen päälle jotakin makeaa
Sunnuntai, sateen ropina ja suklaata suupielissä. Mitä muuta siinä enää sitten kaipaisi. Viime aikoina olen keskittänyt energiaa kaiken tohinan ohella rauhoittumiseen
Rakastan minttua ja minttusuklaata. Kaikissa muodoissa. Ranskalaiset pastillit, Mariannet, Pätkis, jäätelöt, kakut, mintun lehdet juomissa ja smoothieissa, you name it
Papaijasalaatti David Thompsonin tyyliin (Som Tam). 29. 2. 2016 by Merja Jätä kommentti. Vietimme pikkujouluja vanhalla kaveriporukalla tässä helmikuussa
Sosekeitot maistuvat meille suomalaisille. Perinteistä peruna-purjososekeittoa hieman muuntelemalla saadaan herkullinen keitto, jota maistellessa kesä tuntuu kielellä
Meillä on viime aikoina tehty monesti pannukakkua. sitä tavallista sokerilla maustettua, vähän ruokaisampaa porkkanaista ja tätä pinaattiversiota, jonka ohjeen olen ottanut talteen Onnelilta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.