Kala-parsapiirakka
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä
  • Aines
  • 2 pkt (à 400 g)
  • ruis-perunataikinaa
  •  
  • täyte
  • purjosipuli
  • tilkka öljyä
  • 2 tlk (à noin 200 g)
  • omaan liemeensä säilöttyä lohta tai vastaava määrä savukalaa
  • 2 tlk (à noin 300 g)
  • vihreää tankoparsaa
  • 1 nippu
  • tilliä
  • juustoraastetta
  • munaa
  • 4 dl
  • nestettä (lohen säilöntäliemi, 2 1/2 dl kevytruokakermaa sekä tarvittaessa kalalientä tai vettä)
  • mineraalisuolaa ja rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.