S. a. t. v. u. o. n. h. k. l. i. e. r. s. m. ,. p. -. d. ä. T. y. j. A. f. 4. 5. P. ö. K. c. H. *. L. U. O. 1. 9. 0. 2. 7. 8. g. (. ). V. R. N. Y. I. E. Ä. =. F. D. M. /. 3. * l. d l
S. i. t. ä. h. u. o. l. m. a. ,. e. s. k. v. n. M. r. y. j. p. T. d. H. K. 5. 1. 0. g. (. 6. ). 2. +. L. P. 3. ö. 4. V. -. /. E. J. F. c. b. ) l. d l. k g
Kuori ja leikkaa sipulit neljään osaan. Kuori ja murskaa valkosipulit. Huuhdo kirsikkatomaatit. Paista lihat oliiviöljyn ja voin sekoituksessa kahdessa erässä suurehkolla pannulla
Ensimmäisen taginekokeilun jälkeen tuumin, että olisi hyvä kokeilla valmistaa taginessa myös lampaanpotkia, sillä ne ovat luonnostaan hyvässä annoskoossa ja pitkään hauduttamalla niistä saa helposti herkkua
Tagine on marokkolaisen keittiön perusta. Se on kannellinen savipata, jossa yleensä lihaa, kanaa tai kalaa kypsytellään hitaasti kasvisten ja hedelmien kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.