O. s. t. i. n. e. l. ä. m. o. a. j. r. k. E. h. b. g. p. y. ,. u. v. I. d. S. K. A. L. M. U. R. P. H. V. T. J. 4. 0. 1. ö. f. 2. N. -. (. D. ). 5. 3. d l. t l
Kalamurekepihvit syntyivät noinseuraavista aineksista- hauen fileitä n. 800 g- kirjolohta n. 400 g- pekonia puoli pakettia- soijarouhetta kourallinen- 3 munaa- kuohukermaa pari desiä ainakin- avokaadoöljyä- rypsi-voiseosta- limenmehua reilusti- suolaa, mustapippuria, valkopippuria, paprikajauhetta, chilijauhetta, valkosipulimurskaa- tillisilppuaKalat ja pekoni sekä munat ja öljy ensin tehosekoittimeen, vähitellen tietysti
Voi että, miten hirmuisan hyviä haukipyöryköitä. Ihan pakko kehua. Yrteillä ja sopivilla mausteilla saa vaatimattoman oloisen kalan, kuten hauen aivan mahvaksi
Särjet meillä on aina käytetty kalamurekepihveihin tai sitten heitetty ketuille. Moni kuitenkin kehuu graavattua särkeä, jota ei kuulemma graavisiiasta helposti erota
Poista kalafileestä ruodot ja nahka. Hienonna kalafilee monitoimikoneessa tai terävällä veitsellä. Kuori perunat sekä porkkanat ja raasta ne hienoksi raasteeksi
Lisää kalaruokia. Inspiraatio iski. Varaa näihin kalamurekepihveihin joko haukea, lohta tai kirjolohta tai vaikka kaikki niitä, yhteensä 400 g, niin saat ruoan neljälle hengelle
Savuaromilla saa ihmeitä aikaan. Sillä saa maustettua massan kuin massan joko kalan, pekonin tai muutenvaan käristetyn lihan kaltaiseksi niin halutessaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.