) mutta tässä eilisestä ruuasta eli tein jauhelihapihvejä ja perunamuusia taino yritin tehäperunamuusia olin nii väsyny et lirahti vähän ylimäärästä tuota mölöö
Kypsennä kalapullat meheviksi kevyesti höyryttämällä n. Kalapullat voi myös paistaa pannulla voissa, mutta silloin niiden herkkä maku ei niin pääse oikeuksiinsa
Voivottelin sitten Nellen postauksessa sitä,etten voisi osallistua haasteeseen, koska kalat täällä ovat erilaisia kuin Suomessa ja supermarketeissakaan ei itse punnita vihanneksia tai hedelmiä, vaan kassaneiti punnitsee ne kassalla
Tuota leivinjauhetta hieman hämmästelin, mutta laitoin sekaan kun kerran käskettiin. Pikkumiehen ollessa päiväunilla ajattelin aikani kuluksi leipoa jonkun pienen leivän
Pyörittele haluamasi kokoisiksi palleroiksi ja käytä kevyesti korppujauhoissa (tai japanilaisissa panko-jauhoissa) Kalapullat voi joko (uppo)paistaa tai kypsentää uunissa pienen oliiviöljylirauksen kanssa (180-200 astetta, 20 min) jolloin pullat kannattaa kääntää kypsennyksen puolivälissä
Turska on hyvä kala, koska sillä on paksu vaalea ja melkein ruodoton liha. Meillä oli lähikaupassa muutaman kerran hyvännäköisiä paksuja nahattomia turskafileitä myynnissä ja ostin peräti kahdella kerralla niitä
Ainakin tämä kevyt kala-kasvispannu siitä turkasen turskasta osoittautui paitsi helpoksi ja aika nopsaksi valmistaa, niin myös yllättävän maukkaaksi kalaruoaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.