V. o. i. n. k. u. v. t. e. l. a. r. s. A. H. d. j. h. p. ö. y. ä. ,. b. m. S. 1. 9. 0. -. M. c. E. f. *. I. T. R. U. N. K. L. O. 3. 4. 2. Y. Ä. /. P. (. ). * l. d l
Lohi-perunalaatikkonoin 1,5kg perunoita1 iso sipulin. 600g kirjolohta paloinatuoretta tilliä maun mukaankalamaustetta ( Minulla käytössä sellainen prima mausteiden kalamauste, mausteeksi käy myös esim
Tämän viikon kalareseptissä oli jälleen kuha pääosassa, mutta ei valittamista. Ranskalaisen, myllärin tapaan valmistetun kalareseptin poimin Hans Välimäen kirjasta Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan
Viikonlopuksi kalaruokaresepti hakusessa. Tässäpä olisi. Kun palasimme pohjoisesta jokunen viikko sitten, ehti automatkan aikana radiossa tulla ainakin viisi kertaa Yhteishyvä-lehden mainos
Vältin tänä jouluna jouluähkyn, vaikka sainkin joka päivä yllin kyllin hyvää ruokaa syödäkseni. Olen jo useampana vuotena miettinyt, onko jouluna lainkaan tarpeellista valmistaa muuta kuin kylmiä kalaruokia
Vaikka en sillistä välitäkään niin sillikaviaari on sitten aivan toinen juttu. Uskaltauduin maistamaan sitä muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran ja sen jälkeen se onkin kuulunut uusien perunoiden kaverina kesääni, ainakin kerran kesässä
Aika vähiin ovat jääneet nämä ruokajutut blogista. Talven aikana tuli kuvattua monetkin jutut, mutta en vaan löytänyt sopivia rakoja kirjoittaa, tai sitten en ollut riittävän tyytyväinen kuviin
Tällä viikolla vuorossa olivat jälleen kalapäivät. Mutta mitä kalaruokaa sitä oikein laittaisi. Jotain nopeaa, helppoa ja hyvää useammaksi päiväksi… as usual
Lapset tykkäävät syödä tonnikalapastaa, mutta se ei oikein aikuisille maistu. Vähän aikaa sitten tein tonnikalasta pieniä munakkaita, jotka maistuivat koko perheelle
Yrttikana ja uunijuurekset. Julkaistu. ♥1. Samasta padasta-kirja on ollut kovalla käytöllä meidän keittiössämme siitä saakka kun sain oman kappaleeni kirjajulkkareista
Tykkään valmistaa erilaisia kalaruokia, varsinkin lohesta. Tunnetusti se taipuu monenlaisiin resepteihin, eikä hävitä ominaismakuaan tuhdinpienkaan mausteiden seassa
Suolaista, makeaa ja hapokasta – alkuruoka herättelee makunystyrät. Kaikki alkoi taivaallisesta porkkanapyreestä, jota pääsin nauttimaan Lillen kaupungissa lokakuisena sateisena iltana Brasserie de la Paix’ssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.