Kalaterriini 1. Poista kalafileistä ruodot tarkasti. Paloittele fileet parin sentin viipaleiksi. Levitä palat lautaselle, peitä foliolla ja pane pakastimeen pariksikymmeneksi minuutiksi Ruoka.fi
Perinteisiä makuja, uusia kokeilujaKALATERRIINI. Jouluun on aikaa enää muutama viikko, joten väkisinkin ajatukset askartelevat jo tulevan juhlan ruokatarjoilussa Pilkkumi
Taste of Helsinki - kesän kovin festari Sydän oli liian sitkasta, tofuannoksen maku oli yhtä tympeä kuin sen ulkonäkö ja kuusenkerkkäkeon saattelema kalaterriini maistui, no, laastarilta Andalusian auringossa
Kalaterriiniä rapukastikkeessa - fiiniä viikonlopuksi Söin viime viikonloppuna kalaterriiniä (arkisemmin kalakakkua) ja suosittelen teitäkin kokeilemaan tätä reseptiä Kipparin morsian
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.