Kalja-vihanneskeitto resepti
Dieetti ruokaa
Dieetti ruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Ainekset
  • 0,5 l kotikaljaa
  • 10 retiisiä 200 g keitettyä perunaa ja porkkanaa
  • 1 dl smetanaa ( kermaviiliä )
  • 2 munaa keitettynä
  • 2 rkl ruohosipulisilppua
  • 1 tl pippuria
  • 2 rkl sokeria
  • suolaa, tilliä tai persiljaa
  • Ohjeet
  • Pienityt, keitetyt perunat ja porkkanat sekoitetaan pilkotun retiisin
  • kanssa kulhon pohjalle. Ruohosipuliin sekoitetaan vähän suolaa ja
  • annetaan mehustua. Kovaksi keitetyt munat pienitään ja sekoitetaan
  • smetanan kanssa. Lisätään ruohosipuli, sokeri ja pippuri. Hiukan
  • lämmitetty kotikalja kaadetaan päälle. Tarkista maku ja ripottele
  • pinnalle tilliä tai persiljaa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.