Saltimbocca on Italiaa ja vapaasti Suomennettuna tarkoittaa “hypätä suuhun”. Alkuperäinen Saltimbocca alla Romana valmistetaan vasikasta, mutta tällä kertaa me valmistimme Saltimboccan broilerin fileestä
Näin valmistat kalkkunapaistin. Levitä kalkkunapaistin pinnalle ohut kerros appelsiinimarmeladia. Koristele kalkkunapaisti kuorisuikaleilla ja appelsiiniviipaleilla
Saltimbocca-annos. Saltimbocca kana. saltimbocca kana marsala kastikkeen kera. kaikissa mahdollisissa muodoissa edustaa mielestäni erittäin hyvin yksinkertaisia
Saltimboccan kanssa sopii punaviini, jossa ei ole liikaa tanniineja. Viiniltä saltimbocca vaatii kuitenkin sopivasti happoja makeahkon marsalan pariksi
Saltimbocca oli mulle vieras käsite, mutta netistä selvisi, että se tarkoittaa "suuhun hyppäävä". Saltimbocca di asparagi8 tankoa vihreää parsaa4 siivua ilmakuivattua kinkkua4 isohkoa salvian lehteä tai 8 pienempää1 rkl voita0,5 dl vettä0,5 dl kuivaa valkoviiniäKuori parsat ja napsauta kovat kannat pois
Vasikkaa katsellessa alkoi suussa soida saltimbocca. Klassinen saltimbocca alla romana tehdään vasikanleikkeistä, päälle tulee parmankinkkua ja väliin sujahtaa salviaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.