Kuumenna hieman oliiviöljyä isossa pannussa ja lisää kampasimpukat. Suolaisenmakea kapris-sulttaanirusina"kastike" sitä ei ainakaan tehnyt - minulle jäi täysin mysteeriksi mitä virkaa kökkömäinen soosi annoksessa toimitti, minusta se oli täysin irrallaan kukkakaalipyreenja kampasimpukoiden makumaailmasta ja vaikka lantrasin sitä reilusti oliiviöljyllä, koostumus oli lähempänä sosetta kuin kastiketta
Nostele kampasimpukat pannulle (paista simpukat tarvittaessa muutamassa erässä) ja paista niitä noin minuutin ajan, kunnes niiden paistopinta on hieman rapea ja simpukan pinta irtoaa helposti pannusta
V. i. k. o. n. l. p. u. -. a. t. j. h. y. v. ä. e. s. m. M. ,. J. d. r. K. E. ö. N. f. P. B. 1. g. L. 2. 0. 4. 7. T. ½. I. (. ). S. 5. A. W. k g. d l. t l
A. i. n. a. y. h. t. ä. L. u. r. C. l. d. e. p. s. m. j. o. v. k. J. ,. V. -. c. T. O. Q. U. I. E. S. N. (. 6. ). K. 1. ö. 4. 5. 0. g. D. x. 2. P. 3. M. b. q. m l
Asettele kampasimpukat tarjoilulautaselle ja nosta kunkin päälle lusikallinen mansikkasalsaa. Halusin kokeilla kampasimpukkaa kokonaan uudella tavalla ja yhdistin sen tuoreista mansikoista, shalottisipulista, yrteistä ja balsamietikasta valmistettuun salsaan
Grillatut kampasimpukat. Lisäksi kun olin ajatellut avata saksalaisen puolikuivan Riesling- viinin, piti miettiä minkälaisella maku maailmalla saisin yhdistettyä herkkäaromisen kampasimpukan ja makeahkon, aromikkaan ja erittäin hapokkaan Rieslingin
K. a. m. p. s. i. u. k. t. ,. h. y. v. ä. e. n. l. j. o. N. d. r. S. O. W. f. ö. V. g. -. M. B. c. P. w. E. R. T. b. (. 5. 1. ). 2. 0. 3. /. 4. J. U. A. L. 6. I. d l
Samppanjakastike kruunaa kampasimpukat. Sous vide -kypsentäminen poistaa kaiken huolen, koska vesihauteessa kampasimpukat kypsyvät tasalaatuisen täydellisiksi
V. i. e. t. n. o. s. l. a. p. ä. u. m. r. S. k. L. h. y. v. ,. g. ö. I. j. H. J. d. P. W. G. w. N. K. f. E. 1. 6. 0. 5. %. U. R. C. T. -. F. '. (. ). c. O. ". =. 9. Y. M. /. b. k g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.