2 isohkoa
fenkolia kanta ja kovat varrentyngät poistettuna
1/2 sitruunan
mehu
oliiviöljyä
12 isoa
kampasimpukkaa
2 rkl
juoksevaa hunajaa
rkl
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 appelsiinin
mehu
tilkka limen mehua
2 rkl
oliiviöljyä
2 tl
oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada neste fenkoliviipaleiden päälle, ja sekoita hyvin, jotta viipaleet eivät ala tummua. Laita syrjään.
A. r. g. h. K. u. n. o. y. k. s. i. e. t. a. p. ä. ,. T. l. d. M. m. v. ö. j. c. I. -. f. F. N. R. L. b. C. ". '. w. 8. (. ). 1. 0. 5. 4. 2. P. J. S. B. n g. m m
Syksyn koleus on entisestään vahvistanut ajatusta siitä, että lämmin kasvislisäke on parempi. Kalan lisäksi fenkoli sopii mielestäni hyvin yksiin karitsanlihan kanssa
Kampasimpukat pitävät parsasta, ja ne molemmat rakastavat hollandaise-kastiketta. Nämä kolme yhdistämällä syntyy elegantti alkuruoka, joka hellii makuaistia ja myös näyttää kauniilta
Kaada keitinliemi pois ja nostele fenkolipalat tehosekoittimeen voipalan kanssa. Hienon alkuruoan tai pääruoan saat kampasimpukoista, sienipannukakusta, kirpeästä salsasta ja fenkolipyreestä
P. a. k. s. t. i. m. e. o. l. h. u. r. d. ä. y. ö. H. p. v. n. ,. I. L. j. F. c. b. (. C. S. M. ). K. T. N. 2. 5. 0. g. 1. /. 4. V. -. A. R. O. J. d l. t l
Jos et ihan heti käytä fenkolia upota se jääkylmään veteen odottamaan, että se. petyin hedelmien ulkonäköön ja päätin odottaa pari viikkoa jos vaikka hieman
En pystynyt vastustamaan kiusausta kun näin espanjalaista luomuparsaa kaupassa. Mutta parsan, kampasimpukoiden ja parmankinkun yhdistelmä on niin nerokas, että kirjaan sen nyt tänne ylös
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.