Kevät hiipii pikkuhiljaa kolkuttelemaan oven taakse. Makumatkat ovat tulleet tutuksi ruokapöydässä ja niistä on otettu lohtua kevään sekä kesän kaipuuseen
Koululaisten loma loppui loppiaiseen ja arki alkoi rytinällä heti maanantaina. Tänään olen suhannut autolla ympäriinsä kuin heikkopäinen, vaikka olen koko ajan yrittänyt viedä mennessäni ja tuoda tullessani
Sain käsiini vastajauhettua hevosen paistijauhelihaa, josta päätin kokeeksi pyörittää lihapullia. Hevosen paistijauheliha on väriltään tummempaa kuin tavallinen naudan paistijauhelihaja lisäksi se pilaantuu helpommin, joten suosittelen ostamaan sitä saman päivän ruuanlaittoon
Ylihyvät pekoni-herkkusienet ovat varma valinta moniin kesän kekkereihin ja juhannusgrillailujen ykkösherkku mutta sama resepti graavilohella toimii myös yllättävän hyvin
Väännä irti artisokkien varret ja poista lehtien uloimmat kärjet. Viipaloi sitruuna ja solmi siivut artisokkien alle jotteivät ne värjäydy keitettäessä
Sitä sai kai lapsena syödä kyllikseen koulussa ja kotona kaiket talvet. ) Tämä ohje vaikutti kuitenkin kiinnostavalta ja koska siinä oli reilusti inkivääriä, täytyi sen olla hyvää
E. i. l. e. n. p. ä. v. s. k. o. t. a. r. j. Y. y. h. u. m. d. ,. T. V. g. M. J. ö. N. '. K. ). R. w. 1. /. 2. L. 7. 3. b. c. P. S. A. 4. 5. O. H. r k. t l
Provencen matkan juttusarjajatkuu vanhalla tutulla kasvisruoalla. Paistetut herkkusienet ovat edullisia ja valmistuvat nopeasti, ja niitä voi käyttää esimerkiksi pääruoan lisukkeena, alkuruokana tai välipalana
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.