Kanakeiton kokkailijat varmasti tietää kuinka vaikeaa on saada kyseinen keitto maistumaan. Yksistäänhän broileri taikka kana on melko mautonta ja haaste maistuvasta keitosta on melkein mahdoton tehtävä
Välillä teen keiton lihojen, nesteen, juuston ja mausteiden lisäksi pelkillä kasviksilla, välillä kasvis-riisiseoksella tai kasvis-makaroniseoksella, kuten tällä kertaa
Keiton pohjana on edellisen blogipostauksen monikäyttöinen nyhtökana/Pulled Chicken. Kun liemipohjaja nyhtökana on valmiina, itse keiton valmistus sujuu hujauksessa
Minulla on vieraita lapista ja halusin tehdä jotakin herkullista flunssaisille kyläilijöille. Ja pienen puutarhan viimeiset yrtit tuovat oman herkullisen raikkauden keittoon
En ole tainnut koskaan tilata ravintolassa tätä klassista thaimaalaista kanakeittoa, mutta arvelin sen olevan kokeilemisen arvoista, sillä kaikki maistamani thairuoat ovat aina olleet taivaallisen hyviä
Edellisellä kerralla keitto katosi niin nopeasti, ettei kuvaaja ollut ajan tasalla. Reseptiin tuli pieniä muutoksia, ruokaa kun usein tehdään ajatuksella mitä kaapista löytyy ja lisäksi määrää lisättiin, jotta siitä riittäisi edes kahdeksi päiväksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.