K. i. n. a. l. s. e. k. t. ö. /. T. h. c. r. o. f. C. u. O. j. v. y. ä. p. M. m. H. -. P. g. ,. F. b. d. N. S. 8. 0. V. I. (. 5. 6. ). . A. U. E. w. D. R. L. 2. 1. 4. 3. G. 9. 7. €. Y. J. B. '. z. x. %. W. q. t l
Ota liha ajoissa huoneenlämpöön, mausta se suolalla ja pippurilla. Sekoita marinadi ja lisää siihen paloitellut paprikat, sienet, artisokanpohjatja lopuksi aurinkokuivatut tomaatit öljyineen
Halkaise chilit ja poista siemenet. Hienonna chilit, valkosipulit ja tilli. Kumoa kasvisraaste siivilään ja anna turhan nesteen valua pois liemen valmistamisen ajan
K. a. r. j. l. i. s. t. h. p. m. e. k. o. ä. v. y. u. n. P. d. V. f. ö. -. ,. H. B. g. R. T. c. U. L. M. I. N. b. C. ’. S. J. E. w. 8. 0. %. O. 7. 5. 1. 4. 2. 3. –. A. t l. d l
Sekoita jauhelihan joukkoon kananmuna, sambal oelek, kerma japersilja. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuivaa kanafileet, leikkaa auki ja nuiji litteäksi
Jälleen yksinkertaista ja erikoisen herkullista. Ohje on peräisin vietnamilaisen ruoan kirjasta. Ennen olen pitänyt sitä vähän saippuaisena, mutta nyt sain lisätä sitä useampaan otteeseen annokseen ja rupesin jo haaveilemaan herkullisesta nuudelikeitosta johon laitan runsaalla kädellä tuoretta korianteria
F. a. l. f. e. -. p. y. ö. r. k. i. t. ä. c. h. s. ,. n. P. v. j. o. u. K. m. O. b. g. S. A. Y. V. d. M. C. x. J. 3. 1. /. 2. (. ). 5. 4. L. I. w. Ö. U. H. T. d l. t l
Kookoksenhimon iskiessä turvauduin Babette de Rogières'n kirjaan Creole. Reseptiä muokkasin vaihtamalla kaksi kokonaista kookospähkinää kookoshiutaleisiin ja kaksi clovea, joilla kai tässä kohtaa tarkoitetaan neilikkaa, kolmannella valkosipulin kynnellä
Tämä löytyi kirjasta Gluteenitonta ruokaa koko perheelle. Kirjassa on monta hyvää lisukevaihtoehtoa kesälle, mukavan näköisiä kakkujaja myös vinkkejä gluteenittomaan leivontaan
Tällä kertaa meidän kolmen ruokalajin illallinen koostui valkosipuli-chilivoilla maustetuista etanoista, papu-pekonipaistoksesta Black Angus härän ulkofileen kera sekä jälkiruokana olleesta gluteenittomasta marjapannukakusta
F. r. i. k. a. d. e. l. t. o. v. p. n. ä. y. j. h. -. ö. ,. m. u. s. L. O. S. f. M. J. T. c. V. 4. 0. g. 1. %. (. D. ). /. 2. K. A. 5. P. 3. N. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.