Kanatagine aprikooseilla jamanteleilla höystettynä. Kanaa joka maustetaan kanelilla, kardemummalla, inkiväärillä, jeeralla ja valkosipulilla ja tämä mausteinen kana haudutetaan Taginessa mehevien aprikoosien ja rapeiden manteleiden kera, tarjoiltuna höyrytetyn ilmavan kuskuspilven kanssa, sydäntä lämmittävää syötävää kaukaisesta Marokosta näin koleana ja sateisena kevätpäivänä
K. o. t. i. m. a. s. e. n. v. y. p. r. h. l. T. ä. k. j. d. S. N. ). (. u. -. b. g. M. P. 1. 2. 5. 3. V. L. 8. c. J. ,. 0. 4. 7. ö. C. é. F. í. O. R. ♥ l. d l
Jouluna uskaltautuin koittamaan kokonaisten manteleiden ja pähkinöiden paahtamista ja karamellisointia paistinpannulla nähtyäni sellaisia pikku murusia blogissa
Kiehauta paistinpannulla tomusokeri ja vesi. Kuumenna seosta samalla sekoittaen, kunnes kaikki vesi on haihtunut ja sokeri tarttunut manteleiden pintaan
Makeutta näihin saa kuitenkin halutessaan lisää, jos vaikka pyöräyttää manteleita vielä lopuksi raakaruokosokerissa, ennen kuin mantelit jäähtyvät ja pinta kovettuu
Sain eräältä lukijalta ihanan palautteen. ei voi syödä viljaa, maitotuotteita eikä munia. erytritolin (eli Karppisokerin) ja nestemäisen stevian yhdistelmällä
Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi. Paahdetuista punajuurista ja mantelilastuista, vuohenjuustosta sekä jääsalaatista syntyi mitä mainioin salaatti, jonka silasin hunajavinaigretellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.