33 cm
uunivuoka. Kaada taikina kevyesti jauhotetulle alustalle ja kauli siitä 25cm x 61cm kokoinen levy. Levitä levyn päälle, pehmeä voi, sokeri, kaneli ja rouhitut pekaanipähkinät. Kääri tiiviisti rullalle (61cm pitkä). Leikkaa rulla neljään osaan.Leikkaa kukin pala vielä neljäksi viipaleeksi ja aseta viipaleet rullapuoli ylöspäin vuokaan. Peitä vuoka ja anna nousta lämpimässä paikassa n. 2tuntia.
Mausteita savustamalla saa ruokaan helposti ja nopeasti kevyen hienon savuaromin. Tutut perusmausteet, kuten sormisuola, mustapippuri, paprika- ja valkosipulijauhe nousevat suorastaan aivan uudelle tasolle savustettuina
Kaupallinen yhteistyö. Nutisal. Meillä kuluu pähkinöitä viikossa aivan järkyttävä määrä. Tyttö tykkää napostella niitä aamupalalla ja välipalalla, mies syö niitä ennen treeniä kera riisin ja mustaherukoiden ja minä teen pähkinöistä paljon raakakakkuja ja laitan niitä smoothieen, puuroihin ja syön ihan sellaisenaankin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.