Lupaukseni tälle vuodelle oli lisätä terveellista leipomista ja nyt jo kahdesti tänä vuonna raakaleivonnaisia tehtyäni alan kallistua kovasti niiden kannalle
Hummusta, pestoa, tapenadea, mitä vain täyteläistä ja aromikasta tahnaa ja minä olen aivan myyty. Ahorita-ravintoloiden Valkoisen täytteen innoittamana lähikaupasta tarttui matkaan säilöttyjä voipapuja
Oon koko päivän rallatellut ja hyräillyt joululauluja. Ulkona paukkuu pakkanen, mutta tuvassa on lämmintä ja keittiössä leijailee ihana jouluisten mausteiden tuoksu
½tl leivinjauhetta. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen ja vatkaa hyvin samalla. Siivilöi jauhot, sooda, leivinjauhejavaniljajauhe taikinan sekaan
Aurajuusto-kaneli lihapyörykät jaMimisVersoja koristeena. On ruokakirjojaja sitten on ruokakirjoja, minkä kanssa on kiva kikkailla, pelkän otsikon takia
Kuivattuja sieniä on myös helppo murentaa pienemmiksi. Tässä jakamani resepti on alunperin julkaistu Kodin Kuvalehden juhlavuoden leivontakoulu lehtisessä monia vuosia sitten
Kanelinen bataattilisäke. Saan ihan hulluja kicksejä yhden naisen kokkisotimisesta. Otetaan sekalainen valikoimia sekalaisia raaka-aineita ja ruvetaan hommiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.