Kanelinen raparperikakku
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kanelinen raparperikakku (⌀ 26 cm irtopohjavuokaan)
  •  
  • taikina
  • 60 g voita
  • 150 g valkoista sokeria
  • 200 g turkkilaista jogurttia
  • 2 kananmunaa 2 rkl rypsiöljyä
  • 200 g erikoisvehnäjauhoja
  • 2 tl ceyloninkanelia
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 0,25 tl hienoa merisuolaa
  • 350 g raparperiviipaleita (pakastettuja)
  •  
  • murupäällinen
  • 60 g voita
  • 150 g valkoista sokeria
  • 100 g kaura-ruispikahiutaleita
  • 2 tl ceyloninkanelia
  •  
  • koristelu
  • 50 g tomusokeria
  • 100 g turkkilaista jogurttia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.