Ässät kuuluvat jouluun yhtä paljon kuin piparitkin. Yksi iso annos riittää kerran vuodessa. Helppoa pyörittelyä kanelissa ja sokerissa, nosto ässänmuotoiselle mutkalle pellille ja uuniin
Herrasväen pikkuleivät ja kaneliässät ovat aina kaikissa juhlissa vaan niin perinteinen. Kaneliässät. Näitä keksejä tein jo kesäkuussa, mutta ohje ja kuvat tulevat vasta nyt
Joulu tuoksuu kanelille ainakin meillä tämän lanttuisen pinaattipedin ansioista. Se on niin vaivaton valmistaa, että aikaa riittää myös muihin jouluruokiin ja -puuhiin, ja se käy mainiosti myös vegaanin joulupöytään
Paista kaneliset pikkupannarit kohtalaisella lämmöllä hitaasti molemmin puolin. Kuumenna nokare rasvaa ohukaispannulla ja nosta pari lusikallista taikinaa pannulle
Kaneliässät ovat aina olleet osa sukumme kahvipöytää ja jos et jaksa pyöritellä tankoja ja menettää hermojasi katkeilevien tankojen kanssa, niin saanen esitellä kaneli-ässän siskon
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. 2. Vaahdota huoneenlämpöinen voi, sokerit ja siirappi vaahdoksi. Lisää keltuainen vaahtoon samalla voimakkaasti vatkaten
T. e. i. n. t. o. s. a. v. k. l. p. u. ä. ,. j. m. r. S. y. d. K. h. 2. 0. g. 5. 1. ½. -. 3. P. ö. L. V. A. (. Ø. c. ). 8. /. 7. 4. M. 6. Y. N. I. H. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.