Kaniinia ja paprikaa antiikkisella ohjeella
Ripaus tryffeliä
Ripaus tryffeliä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kaniini, noin 1 kg 3 -4 rkl oliiviöljyä
  • 50 g voita (käytin reippaasti vähemmän)
  • 1 rkl tuoretta rosmariinia
  • 1 laakerinlehti 3 dl lihalientä
  • 3 keltaista paprikaa (muistin ostaa 2)
  • 3 italialaista suolaista anjovista
  • 2 valkosipulin kynttä
  • sormisuolaa ja mustapippuria
  • 1 rkl viinietikkaa
  • tuoretta persiljaa viimeistelyyn

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.