Kanttarelli-parmesaanipiirakka
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • pohja
  • 3 dl mantelijauhoja
  • 1 tl psylliumia
  • 0,5 tl suolaa
  • 125 g voita paloiteltuna
  • 1 kananmuna
  •  
  • vuokaan
  • voita
  • seesaminsiemeniä (mielellään kuorellisia)
  •  
  • täyte
  • 300 g kanttarelleja hienonnettuna (noin 1 litra)
  • 50 g parmesaania raasteena (noin 2 dl)
  • 3 siivua ilmakuivattua kinkkua tai paistettua pekonia siivutettuina
  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi silputtuna
  • 0,5 dl timjamia, persiljaa tai lipstikkaa
  • suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.