Kotona kanttarellit pääsivät pannulle kanttarellipastakastikkeen muodossa. Kanttarellipasta kahdelle. Käväisimme viikonloppuna mökillä ennen saunaa pienellä metsälenkillä toiveissa sienisaalis
Tervetuloa Tupun tupaan Aikatherine ja Elisa Girs. On ilo saada uusia ystäviä joukkoomme. Olette varmaan ihmetelleet, että mikäs nyt kun ei Tupusta kuulu mitään
V. i. m. e. v. k. o. l. a. ä. t. s. j. ,. u. n. r. N. y. ö. p. d. h. K. ". S. ½. 1. (. ). F. 5. %. 2. P. g. A. L. T. M. B. c. -. b. w. f. I. H. q. C. é. W. l. d l. r l
Seuraava idea oli kanttarellipasta, myös punajuuret kävi mielessä, mutta sille tielle ei lähdetty. . Italialaista kotimaisella otteella ja sillä myös blogini ampaisee mukaan Jacobs Creekin luomuviini skabaan, jossa oli tarkoitus suunnitella kasvisruoka luomuviinin kylkeen
Vielä löytyy pakkasesta viime syksyn kanttarelleja, joten arvoin mitä niistä tekisin. Soppaa vai pastaa, päädyin kuitenkin pastan puoleen, koska pastaruuat on vaan hyviä
Kanttarellit sopivat mainosti pastaan ja tuoreet yrtit tuovat samaan settiin mukavasti makua. Kun pastalaatuna käyttää vielä pavuista valmistettua pastaa, niin annoksen ravintoarvotkin ovat kohdillaan
Lisäksi toin Sisiliasta 2 kg parmesaania niin mitä parempaa yhdistää nämä kaksi ihanaa ainetta ja tehdä niistä kreemimäista syksyistä kanttarellipastaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.