1-1½ dl Kanttarelleja. 1-1½ dl. Eilisen ravintolapäivän hulinoiden jälkeen on hyvä palata ajassa pari viikkoa takaisin, ihanan kanttarellirisoton pariin
Työnnä paistolämpömittari lihaan , ja aseta tavoitelämpötila (60-punainen, 65- medium ja 75- täysin kypsä). Paista 150-asteessa noin puolitoista tuntia eli kunnes liha on halutussa kypsyydessä
Ähäkutti kaamosmasennus ja -väsymys, et olekaan tänä syksynä päässyt niskani päälle. Viime viikonloppuna heittäydyttiin äidin kanssa hurjiksi ja laitettiin vanhempieni kodissa jouluverhot ja -matot paikoilleen
-. -. -. -. -. -. -. T. ä. l. v. i. k. o. a. e. m. t. y. h. j. n. p. s. d. L. u. ,. r. V. ö. Y. (. ). O. J. ”. N. M. K. –. S. 1. 2. /. g. 0. 5. %. H. P. 3. A. c. ½. R. d l. r k. m i
Sosiaalisessa mediassa pyörii nyt kahden raaka-aineen. KAHDEN RAAKA-AINEEN. Paistoin kakkua 30 minuuttia, mutta 20-25 minuuttia olisi. jälkeen valkuaisvaahto 3-4 erässä, joista ensimmäisen erän voi sekoittaa. leivinpaperoituun irtopohjavuokaan (24cm halkaisija) ja paista 170C noin 20-25
Pohjaksi tein lempparini eli rahka-voitaikinan, tällä kertaa graham- ja ruisjauhoilla muokattuna. 24-30 palaa. 1/2 annosta rahka-voitaikinaa (osa vehnäjauhoista korvasin graham- ja ruisjauhoilla). 150 g emmental-juustoraastetta. 1-1. 30-35 minuuttia, kunnes piirakka on saanut hieman väriä pintaansa. 24-30 palaa
6-7 minuuttia. Aurinkoista sunnuntaita. Toivottavasti sun viikonloppu on mennyt leppoisissa merkeissä. Itse olen yrittänyt ottaa mahdollisimman iisisti sillä huomaan että alkuvuosi on tullut mentyä aika vauhdilla ja stressiä meinaa pukata väkiselläkin, viikonloppukin menee aina liian nopeasti, että mieli ja kroppa kaipaisi hieman pidempää paussia
Murskaa keksit ja sekoita murskan joukkoon suklaa- ja mantelirouhe, sekä sulatettu voi. Olen aikaisemmin käyttänyt keksien lisäksi pohjassa Wiener-nougat-rouhetta
tavallinen, kookos- tai intiaanisokeri) voit. Erytritoli on makeudeltaan noin 70-80% tavallisesta. mutta voit myös käyttää vahvempaa prosenttisuklaata (70-90%). (noin 8-10 palaa). 5-10 tippaa. lämmitä varovasti mikrossa 15-20 sekuntia kerrallaan, kunnes suklaa on lähes. 8-10 palaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.