Karamellisoitu Myskikurpitsasalaatti vuohenjuustolla
Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Keittiössä, kotona ja puutarhassa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 700 g myskikurpitsaa
  •  
  • Marinadi/kastike
  • 2,3 dl appelsiinimehua
  • 3 rkl vaahterasiirappia
  • 1 1/2 rkl dijon -sinappia
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • suolaa, mustapippuria
  • 3/4 dl oliiviöljyä
  •  
  • Salaatti
  • 2 ruukkua erilaisia salaatteja
  • muutama kourallinen babypinaattia tai 1 punasikuri viipaloituna
  • 1 dl pistaasipähkinöitä kuorittuna
  • 100-150 g vuohenjuustoa (omantunnon mukaan ;D)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.