Kardemummainen mustikkapiirakka
Liian hyvää
Liian hyvää
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 26-28 cm
  • 200 asteessa noin
  • 30 min
  • 235 g Sunnuntai laktoositon margariini (maidoton)
  • 1,35 dl Siro erikoishienoa sokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja tai 4 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta esim. Sunnuntai
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl kardemummaa
  • veitsenkärjellinen suolaa
  • 7-8 dl mustikoita (jäiset käy hyvin)
  • 6 rkl hienoa sokeria tai osa sokerista hillosokeria
  • 3 rkl perunajauhoa
  • 175 g Sunnuntai laktoositon margariini
  • 1 dl hienoa sokeria
  • 3 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl kardemummaa
  • veitsenkärjellinen suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.