Karhukäristys
Anzkun kauhasta kajahtaa
Anzkun kauhasta kajahtaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g:n pala jäistä karhun lihaa (myös hirvi sopii tähän ohjeeseen!)
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 3-4 dl tummaa olutta (esim. Velkopopovický Kozel Dark)
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 rkl tuoretta persiljasilppua (tai 1,5 tl kuivattua)
  • tai
  • 0,5 rkl tuoretta timjamia
  • 1 tl kuivattua
  • 3. Kun kaikki lihat on ruskistettu, laita ne takaisin pannulle ja lisää joukkoon olutta pienissä erissä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.