Laita karitsansisäfileet muovipussiin, painele ilma pois pussista ja sulje tiiviisti. Ota sisäfileet pois marinadista ja anna lämmetä huoneenlämmössä tunnin verran
alkuruokana tarjosimme jo aiemmin testattua (ja blogattua) kultaista linssikeittoa, pääruokana oli otsikossa mainittua karitsanfilettä, risottoa ja kastiketta ja jälkiruokana anopin syntymäpäivän kunniaksi kinuski-karpalotäytekakkua kahvin kera
Tietenkin jätin lihan hankkimisen viime tinkaan (mullahan ei siis mitään muuta vastuuta tänä vuonna ollut) ja sain luuhuta neljä eri kauppaa, ennen kuin onnisti
Piti syödä pääsiäisjuttuja vähän etuajassa kun en oo pääsiäisen aikaan Suomessa. Oon tehny tän tyylisiä aiemminkin ja lisäksi yleensä jonkun isomman lampaan paistin, mutta nyt tein vaan näitä kun oli vähemmän syöjiä
Kaada kastike takaisin puhtaaseen kattilaan, lisää karitsanfileiden paistoneste (lisää hieman vettä pannulle jossa paistoit fileet ja kaada neste kastikkeeseen
V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
Hiero lihaan suolaa, mustapippuria ja rosmariinia. Sekoita soijakastike, hunaja, sinappi ja öljy. Huuhtele uunivuoalta paistoliemi kastikekasariin pienellä vesimäärällä, lisää fondi ja kerma
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.