Karitsanlihavartaat grillikasvisten sekä vuohenjuustokastikkeen kera
Muista syödä välillä...
Muista syödä välillä...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 (0 arvostelut)
0

Ainesosat

  • 2 tl korianterin siemeniä
  • 1 tl kuminan siemeniä
  • 200 g turkkilaista jogurttia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 0,5 sitruunan mehu
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
  • 0,5 tl suolaa
  • ripaus chilijauhetta
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)
  • noin 800 g karitsan (tai lampaan) ulkofileetä
  • (varrastikkuja)
  • 4 (salotti)sipulia
  • vettä
  • 2 tl balsamietikkaa
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 punaista paprikaa
  • 2 keltaista paprikaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 munakoiso
  • Paistamiseen: rypsi- tai oliiviöljyä
  • noin 0,5 dl yrttiöljyä
  • sormisuolaa
  • 0,5 dl valkoviiniä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 150 g vuohentuorejuustoa
  • 2 tl juoksevaa hunajaa
  • ripaus mustapippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.

Kirjoita kommentti...