Karitsanpaisti Chiantin tapaan
Pekoni ja porkkana
Pekoni ja porkkana
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10 annosta
  • 1 ½ kg
  • 2 rkl hienonnettua rosmariinia
  • 3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
  • 1 rkl timjaminlehtiä
  • 4 isoa valkosipulinkynttä
  • 2 tl sormisuolaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • mustapippuria myllystä
  • 12 viipaletta pekonia tai pancettaa
  • 2 dl lihalientä
  • 2 dl punaviiniä
  • 175- asteiseen uuniin ja kypsennä, kunnes mittari näyttää
  • 15 min
  • 1 dl kermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.