Pääsiäinen lähestyy ja pääsiäisen herkkupöytään valmistuu hitaasti, mutta hyvin hyvin hitaasti hauduttamalla ihanaa karitsanpotkaa, uunijuureksia ja gremolataa
Karitsanpotkaa, papujaja chorizoa. Osa teistä jo arvasikin, mihin rakkaaseen paikkaan blogin seuraava makumatka tulee suuntautumaan ja tuli se ikävä vanhoille kotiseuduille ilmeiseksi pääsiäspöydässämmekin
Kyllä oli hyvää, ja tuli tarpeeseen. Joku vegaani voi nyt olla tästä erimieltä mutta sorry, mun mielipide on tämä joskaan en myöskään dumaa toisten ajatuksia asiasta
VANILJAISTAKARITSANPOTKAA PUNAVIINISSÄ. Tämä oli ensimmäinen kerta kun valmistin karitsanpotkaa. Ostelen monesti raaka-aineita varastoon törmätessäni tarjouksessa oleviin tuotteisiin, ja jos niiden valmistamiseen ei juuri silloin ole aikaa, ne päätyvät pakastimeen odottamaan otollisempaa aikaa
Minulla ja miehelläni on lampaanlihasta sama kokemus nuoruusvuosilta. Olemme joskus syöneet villakintaan makuista kuivaa lammasta ja sen jälkeen olleet monia vuosia kyseistä lihaa syömättä kun ajattelimme että se vain on niin kamalaa
PORT- JA PUNAVIINISSÄ HAUDUTETTUA KARITSANPOTKAA. Löysin tämän herkullisen lambireseptin talvella citrus and candy -aussiblogista ja päätin ilahduttaa sillä pitkäperjantaina ihan vain itseäni
A. i. v. a. n. e. s. m. ä. u. t. y. o. k. r. l. ,. j. p. h. S. P. ö. ). V. M. d. T. K. H. -. 4. 0. g. 2. 3. 1. 8. +. L. N. 7. 5. J. <. 3 l. r k. t l. d l
P. ä. s. i. m. a. n. t. l. e. o. v. r. k. u. h. p. N. y. j. H. R. K. ,. V. d. S. A. T. U. D. E. L. I. O. 3. ö. 2. 1. 5. -. 4. 0. M. c. C. 8. 6. g. (. ). J. f. b. d l
Maukas karitsanliha hautuu uunissa mureaksi lähes itsestään ja perunamuusi saa pirtsakan ilmeen punajuuresta ja vinkeän makuboostin persiljastaja dijon-sinapista
Vuoden ensimmäiset auringon-otot on otettu ja nyt kehtaa sitten vihdoin laittaa. ehdottomasti luonnon paljous ja vihreys, järvessä uiminen, sauna (saunakaljaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.