S. u. n. t. a. m. e. p. ä. s. i. k. ö. l. ,. j. o. r. v. L. h. d. y. b. c. P. z. A. -. f. V. g. M. 1. 2. 4. 5. H. R. T. 0. 3. N. 6. O. (. ). 8. q. 7. k g. d l
Avainsanathunaja, karitsa, karitsanviulu, lammas, omena, pääsiäinen, ruoka, siideri, viinisuositus. Tämä karitsanviulu-ohje on piristävän erilainen omenaisen makunsa vuoksi
Yhä useammasta suomalaisesta pääsiäispöydästä löytyy lammasta. – Ihmiset ovat tulleet rohkeamiksi ja huomanneet, ettei lampaanlihan valmistaminen ole vaikeaa
Kuvan annoksessa tarjosimme kastikkeen uunissa paistetun suomalaisen karitsanviulun, grillissä valmistettujen rosmariini valkosipuliperuna nyyttien ja vihannesnyyttien kanssa
Pääsiäispöytään moni valmistaa karitsanviulun, mutta itse pidän yhtä lailla tavallisesta paistista. Ellei vielä ole aloittanut, kannattaa tehdä se nyt, nimittäin suunnitella valmiiksi pääsiäisen ruokalista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.