Karitsavartaat, pistaasi-minttukastike ja rosmariiniperunat
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600 g karitsan paahtopaistia (4 kpl)
  • rypsiöljyä
  •  
  • marinadi
  • 5 cm ceyloninkanelitankoa
  • 1 rkl korianterinsiemeniä
  • 2 valkosipulinkynttä 0,75 tl cayennepippuria
  • 1 tl jeeraa
  • 0,5 tl jauhettua inkivääriä
  • 0,5 tl jauhettua neilikkaa
  • 3 rkl kuivattua lehtipersiljaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 1 tl merisuolaa
  • Pistaasi-minttukastike
  • 1 ruukku minttua
  • 3 dl turkkilaista jogurttia
  • 100 g suolattuja pistaasipähkinöitä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.