Viikonloppuruokana meillä on tällä kertaa ihan perinteinen karjalanpaisti. "oikeaan" paistiin kuulu porkkanat ja muut lisukkeet, mutta meilläpä ne nyt vaan kuuluu
Meillä joulupöytään kuuluu aina Karjalanpaisti. Kyseinen ruoka on toki jouluinen ja juhlava, mutta tulee sitä tehtyä varsinkin syksyllä useammankin kerran
H. i. r. v. e. ä. ,. p. o. s. u. a. l. m. t. k. n. d. h. j. g. y. ö. P. w. f. T. L. K. V. N. R. M. S. 1. 0. 2. (. ). 5. -. 3. 6. ½. A. C. B. b. d l. t l
Lisää sekaan liemikuutiot, pippuria ja suolaa. Keitä munuaisia vedessä 5 minuutin ajan. Vaihda vesi ja keitä vielä 5 minuuttia. jajatka kypsytystä vähintään 5 tuntia
K. o. k. a. v. t. m. n. e. i. s. r. u. l. M. ä. h. p. ,. y. ö. d. S. j. N. T. J. V. b. O. /. f. ). ". c. 1. g. (. 5. 0. 2. 3. 4. I. 7. P. R. H. L. l. k g. t l
) joku sunnuntai hauduttelin karjalanpaistin,sillä välin ulkoiltiin yms =). suolaa(usein laitan myös paprikajauhetta,tai aromisuolaa,jotka eivät kai perinteeseen kuulu)
Karjalanpaisti on ollut yksi suosikkiruoistani jo pitkään. Meillä karjanlanpaisti kuuluu myös joulupöytään, mutta käy muutenkin hyväksi viikonloppuruoaksi
A. i. n. a. k. t. s. e. l. ä. y. j. o. u. p. ö. v. r. S. h. ,. d. m. T. K. R. J. L. N. P. I. 1. g. (. ). 3. -. 4. 2. 0. 8. O. 5. M. Y. b. 9. W. a l. k g. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.