-. -. -. -. -. -. S. a. i. n. j. o. u. l. t. e. k. m. v. L. ä. p. s. r. ö. y. h. ,. K. 4. 0. I. g. 2. ). G. E. d. T. 8. N. P. O. (. 1. 5. 3. 6. V. 7. H. J. A. /. U. d l. t l
Kasta lopuksi karjalanpiirakatvoi-vesiseokseen. Lisää viikonlopun catering-satoa. P Vielä pitää harjoitella lisää ruiskuoren kaulintaa - tällä kertaa tuli vähän eri kokoisia ja paksuisia kuoria
Karjalanpiirakat ovat tuttuja jokaiselle suomalaiselle ja tietysti tänä päivänä niistä löytyy monia einesversioita ja puolivalmisteita, joita melkein kaikki kahvilat tai ravintolat käyttävät
-. -. -. -. E. d. e. l. i. s. t. ä. k. a. r. j. n. p. o. m. h. y. u. v. ,. ö. N. P. K. (. 3. 0. ). A. 5. 2. 1. L. V. M. g. +. S. J. I. ". Y. 6. d l. t l. k g
Uunista tultua voitele vesi-voiseoksella. Pakkaspäivä on leivontapäivä. Esikoinen halusi leipoa jotain ja ehdotin, että josko nyt opeteltais tekemään karjalanpiirakoita
-. -. -. -. -. -. M. e. i. d. ä. n. p. r. h. j. o. u. l. ö. y. t. k. v. a. m. s. J. T. E. ,. V. ). I. K. ". 8. 0. H. 5. (. S. 2. 1. 3. g. 4. L. c. A. 7. R. P. ) l. d l. t l
Karjalanpiirakat, kuoritaikina II. Karjalanpiirakoita voi täyttää monenlaisilla täytteillä - olen itse aina tykänyt enemmän porkkanapiirakoista kuin perusmallin riisipiirakoista (jotaka nekin kyllä ovat herkkua
siilejä Paras tapa aloittaa tappelu netissä ruokafoorumeillä on kysyä ohjetta karjalanpiirakkaan. jokaisella on oma aito alkupereinen jota jo väinämöisen muija käytti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.