KARPALO-VANILJAKAKKU
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • täytekakkupohja
  • 4 munaa 2dl sokeria
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • kostutukseen: Alpron soija-vaniljamaitoa
  • täyte
  • 4 liivatetta
  • 2 kananmunan valkuaista
  • 3/4 dl sokeria
  • 2 dl vispikermaa
  • 2 rasiaa maustamatonta tuorejuustoa
  • vaniljatankoa
  • 3/4 dl tomusokeria
  • 2 rkl maitoa (tai Alpron soija-vaniljamaitoa)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.