Mieheni ei juuri välitä makeasta, mutta hedelmäiset juustokakut ovat hänen mieleensä. Vietimme juuri hänen syntymäpäiviään ja halusin muuntaa juustokakku reseptin VHH ruokavalioon sopivaksi
Pohja ihanan rapea, mutta muutoin ihanan pehmoista. Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla tai 6kpl 23cm halkasijalta olevaa pienempää pizzaa
Olenko varmasti vaahdonnut tarpeeksi siitä, kuinka paljon pidän gramjauhoista = kikhernejauhoista. En varmaan vielä, sillä tästä pizzapohjasta en ole postannut
V. a. n. h. e. m. p. i. s. y. ö. v. ä. t. k. l. d. r. o. J. u. j. N. O. ,. 1. 0. g. /. K. f. M. T. P. 5. -. 4. 2. b. (. 3. ). +. U. S. 6. 8. A. 7. L. 9. d l. t l
Broilerin jauhelihasta tehty pizzapohja onnistui yli odotusten. Ja odotukset olivat valmiiksi korkealla, koska olen aikaisemmin tehnyt jauzzaa, jauhelihapizzaa naudan jauhelihasta, joka oli perheessämme menestys
Nyt on pakko sanoa, että tulipa tehtyä hyvää. Oikeastaan kyseessä ei ole lasagne, sillä vuoka on tehty kokonaan ilman lasagnen pääraaka-ainetta pastaa, mutta munagne ei oikeen tunnu hyvältä idealta
Jos on jokin vuodenaika, jona tekee mieli syödä kaikkea ihanaa, hyvää, lämmintä ja ennen kaikkea hiilaripitoista sohvannurkkaan pieneksi käpertyneenä, se on tämä pimeä syksy ja etenkin marraskuu, kun päivät vaan lyhenevät ja taivaalta tihuttaa hyytävää loskatihkua päivä toisensa perään
N. o. n. i. j. a. t. s. k. h. e. r. v. M. ä. l. p. u. d. ö. y. K. m. ,. /. g. S. A. I. Y. (. ). T. 4. 3. 6. 2. 0. V. L. 5. P. R. 1. 8. c. H. 9. U. J. <. u l. t l. d l
Mulla on ollut sellainen mielikuva, että ainoa oikea kohotusaine kunnon pizzalle on hiiva. Nyt muutaman kerran tehtyäni pizzapohjan tällä reseptillä, voin sanoa, että katin kontit, leivinjauheella kohotettuna tulee todella herkullista pizzaa
Aivan jäätävän hyvä rukiinen pizzapohja syntyy ruisjauhoista sekä durum-vehnäjauhoista. Täytteeksi kunnon juusto ja jääkaapista lähellä hävikkiä olevat täytteet
6 dl vehnäjauhoja. 3 dl vettä. 3 tl öljyä. 1 pss kuivahiivaa. 1 tl suolaa. Sekoita hiiva lämpimään veteen. Huomaa, että käytettäessä kuiva-hiivaa, tulee veden lämpötila olla noin 45 astetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.