J. o. k. a. i. s. e. n. t. p. r. u. h. y. v. ä. l. m. K. ö. j. -. O. d. ,. A. S. T. I. E. P. U. L. 1. 2. ½. g. c. 3. Y. 5. N. f. 4. ¼. M. 8. b. 0. t l. d l
Kastike ei taaskaan ole oikea kastike, koska sitä ei suurusteta vaan se on lihanmehu, ns. Kastike. Mausta kastike oman makusi mukaan suolalla ja mustalla pippurilla
Tarvoin tänään sienimetsässä kolme tuntia noukkien maasta kamalan määrän suppilovahveroita. Tällä kerralla sienestämisestä teki extra-kivaa se, että mulla oli harmaan karvaisen kaverin lisäksi toinenkin neitipuolinen kaveri mukana
T. ä. n. o. s. t. i. m. e. k. p. a. r. j. l. h. ,. u. A. P. y. U. v. d. R. -. K. S. O. g. b. (. ). M. ö. V. 1. /. 2. w. f. c. W. I. '. q. C. F. x. E. B
Murekkeen kastike on maustettu tuoreella raastetulla piparjuurella. Kastiketta tehdessä kannatta aina hyödyntää lisukevihannesten keitinvettä unohtamatta sitä nestettä ja rasvaa murekkeesta valuu ulos
1 dl soijakastiketta. 1 dl soijakastiketta. Soijapikkelöidyt suppilovahverot ovat tämän syksyn paras juttu minun keittiössäni (edelle kilaa ehkä vain porkkana-"kylmäsavulohi")
A. u. r. i. n. k. o. s. e. p. j. a. t. h. l. /. y. F. d. '. P. L. ö. ä. v. O. m. I. H. ,. J. V. g. 3. 1. 2. K. S. M. (. ). E. w. T. f. B. c. b. z. C. D. x. q. N
V. e. h. n. ä. j. a. u. o. t. k. v. i. s. d. l. p. ,. r. m. ". P. J. y. A. H. M. E. g. B. c. -. *. O. L. N. T. I. K. S. 1. 9. 0. 2. 5. 3. ö. =. D. U. C. (. ). Y. f. R. 4. * l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.