Intialaisessa ruuan hyvä puoli on ehdottomasti intensiivinen maku ja mausteisuus. Huonompi homma on se, että arkena tällaisen valmistaminen töiden jälkeen on suorastaan järjetön ajatus
Hienonna sipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulisilppu ja lisää hienonnettu valkosipuli, raastettu inkivääri, currytahna sekä juustokumina
intialaisittain. Tämä keitto sopii niin hyvin makuhermoilleni. Se on mausteinen, hieman tulinen, korianteri sopii keittoon kuin piste iille ja paksu jogurtti kruunaa sen
K. u. t. e. n. s. i. a. l. r. o. k. ,. ä. m. v. h. p. P. d. y. ö. j. U. -. b. g. R. ¾. 1. 2. c. 4. (. ). 0. ½. 7. H. 5. J. L. V. A. 3. M. N. T. t l. d l
E. d. e. l. i. s. t. ä. c. u. r. y. a. o. n. j. k. ,. h. m. V. p. b. v. T. C. P. I. (. G. ). g. 7. 0. 1. 2. -. 5. ". O. L. S. ö. '. +. 3. J. K. H. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.