KYLMÄSAVULOHI-LEHTIKAALISALAATTI TAHINIKASTIKKEELLA. Lehtikaali on ollut jo pitkään maistettavien listallani (kyllä, se on raaka-aineena minulle aivan vieras), mutta Suomessa sen saatavuus on vähän niin ja näin, ja hintakin on saanut opiskelijan valitsemaan aina jotain muuta
Tähän aikaan vuodesta kaalitarjonta on erinomaista täälläpäin, ja se innostaa tekemään kaaliruokia. Pidän kaikenlaisista kaaleista, varsinkin kukka-ja parsakaalista
Nyt on hehkutettava hillittömän iloisena, että koekeittiöstä valmistui ekalla yrittämällä niin hyvä ja yksinkertainen alkupala, että on ihan pakko osallistua reseptikilpailuun
Tämä resepti sai ilon ja kunnian osallistua reseptikilpailuun jonka järjestää Foodin ja Alku. Voittajat pääsevät kokkailemaan yhdessä Ravintola Savoyhin keittiöpäällikkö, huippukokki Kari Aihisen kanssa
Nyt on luvassa teille jotain jännittävää ja hauskaa. Viime viikkoinen mutakakkukilpailu Instagramissa oli oikea hitti, ja #thegoodmorning -kuvatulva räjähti käsiin jo ensimmäisen vuorokauden aikana
Hiphei ja vuosi kohta onkin päätöksessään. Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
Sudi vartaiden ainekset kauttaaltaan tahinikastikkeella. Bongasin vähän aikaa sitten Pinterestistä bataatti-halloumivartaat ja otin reseptin heti talteen
Sain kunnian osallistua Sydänmerkin ja Kaksplus- lehden reseptikilpailuun, jossa oli tehtävänä valmistaa perheystävällistä ruokaa Sydänmerkki- tuotteita käyttäen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.