Täytetyt paprikat ovat loistavaa tarjottavaa niin päivälliseksi kuin illanistujaisissakin. Täytettä voi helposti varioida oman maun mukaan kauden raaka-aineita hyödyntäen ja täytteeksi sopii hyvin niin kasvis- kuin lihaversiotkin
Leikkaa paprikoista kansi irti ja täytä. 400g jauhelihaa. 3rkl korppujauhetta. Sekoita ainekset keskenään. Voit myös halkaista paprikat pituus suunnassa
T. ä. y. t. e. p. a. r. i. k. s. o. m. n. h. v. u. j. l. ,. P. ". d. S. ö. ). K. (. A. U. 2. 0. -. 5. C. 1. O. B. Ä. Y. E. R. I. 6. J. H. L. 4. g. 3. /. à. M. z. V. 8. W. t l. d l
Täyttetty paprika tuo mieleen jauhelihatäytteisen paprikan, joka on kuorrutettu emmentaljuustolla. Tälläkertaa täytin paprikat kuitenkin tonnikalalla, sienillä, sipulilla ja fetajuustolla
Ostoslistasta huolimatta kauppakassi sisältää sitten usein myös paljon muutakin, ja joitain ruokatarvikkeita alkaa kotona olla melkein enemmän kuin kaupan hyllyllä
Satuinpa kävelemään eräänä taannoisena päivänä Hakaniemen torin ohi ja silmääni osui tarjous, jossa eurolla sai ison kassillisen paprikoita jataitepapuja
Sekoita tonnikala, kuutioidut tomaatit ja kaprikset keskenään. Notkista tuorejuusto maidolla tai vedellä, lisää joukkoon piparjuuri ja sekoita tonnikalaseokseen
Tällä kasvisruokaohjeella, joka on samalla gluteeniton osallistun siis Sun Maidin ja Ruoka. Vaikka rakastan haasteita, mietin hetken voiko osallistua jos valitsee aina rusinattoman maksalaatikon, siivilöi rusinat simasta ja noukkii ne pullasta… No rusinoita on nyt sitten nautittu ja testailtu, kiitos kilpailun järjestäjän ja kyllä ne sopivat myös suolaisiin ruokiin
Tällä kertaa käytin suippopaprikaa ja kesäkurpitsaa. Paista jauhelihaja sipuli. Lisää mausteet ja kesäkurpitsan keskusta, paista kunnes neste haihtunut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.