O. l. e. n. j. o. k. i. r. t. u. a. s. m. ä. y. h. v. -. p. ö. T. S. K. b. g. E. d. N. ,. V. J. M. I. (. 4. ). 2. 1. c. ½. 7. 0. 3. 5. L. A. P. Ä. /. ¼. t l. d l
Parin kuukauden blogihiljaisuuden jälkeen on aika palailla jälleen blogin pariin. Viimeisten kahden kuukauden ajan huomion on vienyt täysin joulukuussa maailmaan tupsahtanut pikkuprinssi, joten kokkailut ovat jääneet syystäkin erittäin vähälle
Tai ainakin sunnuntai brunssin. Siinä muuten kaksi vaikeaa sanaa. Skonssit ja brunssit. Olen törmännyt skonsseihin ensimmäisen kerran asuessani muutaman vuoden Englannissa
KASVISPATA MIFULLA. Tuo mifu on meillä ollut silloin tällöin käytössä,tykätään siitä vaikken tiedä oikein mitä eroa sillä on raejuustoon(paitsi mifun kuumuuden kestävyys,mutta voihan raejuustoakin lisätä ainakin valmiiseen ruokaan)
s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.