Olen tehnyt tätä valtavan monta kertaa, aina vähän jääkaapin sisällön mukaan. Alkujaan ohje on pastanjauhajien ja yhä pysyn pohjan ohjeessa tarkasti vaikka täyteaineet vaihtelevatkin
Halusin tehdä hieman ruokaisamman suolaisen piirakan evääksi töihin. Selailin yhtä keittokirjaa ja sieltä löytyi eräs mielenkiintoinen ohje, mikä oli helposti muunneltavissa
Viikonlopun tuplasynttäreille toivottiin jotain gluteenitonta ja laktoositonta piirakkaa. Valinta osui tällä kertaa kasvisversioon, jotta mahdollisille kasvissyöjillekin oli suolaista tarjolla
Syksyn kasvissesonki alkaa olla nyt parhaimmillaan. Vihannesosastolla törmää runsaudenpulaan, kun kaalit, porkkanat, kesäkurpitsat ja sipulit näyttävät parhaat puolensa ja vieläpä pikkurahalla
Välillä vähän erilaisempaa postausta reseptien rinnalle. Monet sekasyöjät miettivät, miten kasvisruokailu onnistuu seitsemänä päivänä viikossa, varsinkin nyt, kun Lihaton lokakuu on taas alkamassa
Tämäkin on täällä erää eräänlainen hävinkin torjunnan merkeissä tehty iltapalapiiras. Toisaalta, tämä onnistuu toki tuoreista aineksista, ei tarvitse seisottaa kaapissa niin kuin meillä
Ihan itse, alusta loppuun. Tästä tuli tosi hyvää, kaikki maut käy yhteen ja rakennekin on kiva. Musta tulee kokoajan yhä onnistuneempi näissä kokeiluissa, harvoin menee ihan metsään enää vaikka tekis ilman mitään ohjetta
Pohja. 150 g voita3 3/4 dl jauhoja-->Nypi voi jauhojen joukkoon3/4 tl suolaa4,5 rkl vettä--> lisää suola ja vesiPinnota irtopohjavuuan pohja leivinpaperilla ja painele taikina pohjalle ja reunoille
Juhlien järjestäminen on aina suuri ilo. Pöydän ympärillä on mukava rupatella ystävien, sukulaisten sekä perheen kanssa - hyvä ruoka ja lasissa kupliva juoma luovat iloisen tunnelman, joka säilyy mielessä pitkään
Pohja. 200g margariinia5 dl sämpyläjauhoja1 dl kolmen viljan leseitä1 tl leivinjauhetta0,5 tl suolaa1dl kylmää vettä Yhdistä pehmeä margariini ja muut ainekset yhteen paitsi vesi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.